Gyprocwerken

Gyprocwerken van hoogstaande kwaliteit

Jano Eeckhout schilderwerken verzorgt alle gyprocwerken voor u van hoogstaande kwaliteit. Of het nu gaat om een ruimtewinst, een efficiëntere indeling van een ruimte of een esthetische aanpassing van een interieur. Gyproc is een relatief goedkope oplossing om deze doelen te realiseren. Ook kan hiermee snel een bevredigend resultaat worden bereikt, wat zich onderscheidt van andere bouwmethoden.

Bent u uitgekeken op uw plafond, of vertoont deze tekenen van slijtage, dan is een vals plafond voor u een goede oplossing. Ook valse wanden kunnen een aanzienlijke verfraaiing van uw interieur betekenen. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze werkzaamheden en voeren deze graag en vakkundig voor u uit.

Jano Eckhout Schilderwerken, Gyprocwerken
Jano Eckhout Schilderwerken, Gyprocwerken
Jano Eckhout Schilderwerken, Gyprocwerken

Indelen d.m.v. scheidingswanden

Ook het opnieuw indelen van een zolder met scheidingswanden behoort tot de mogelijkheden. Is uw zolder niet meer dan een opbergruimte geworden en wilt u deze omtoveren tot meerdere woon- en/of werkvertrekken, dan realiseren wij dat voor u. U kunt hierbij denken aan gezinsuitbreiding of het inrichten van een studeerkamer of werkkamer als u thuis gaat werken.

Wij verzorgen een naadloze afwerking, na het plamuren van de gyproc ziet u geen naden meer, hierdoor ontstaat een naadloos geheel, wat een strakke uitstraling geeft van uw wand of plafond. Onze werkwijze is netjes, wij laten de ruimte altijd schoon en opgeruimd achter.

Onze gyprocwerken zijn niet aan afmetingen gebonden, u kunt ook grote oppervlakten aan ons toevertrouwen, waarbij u altijd verzekerd bent van dezelfde kwaliteit, als ingeval van een klein project.

Raamdecoratie binnen uw budget

Naast de gyprocwerken brengen wij alle soorten raamdecoratie aan, hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en behoeften en het beschikbare budget en spelen een adviserende rol. Uiteraard zijn uw wensen en behoeften doorslaggevend. Wij stellen onze creativiteit en expertise op het gebied van raamdecoratie graag tot uw beschikking, zodat u tot een verantwoorde en duurzame keuze kunt komen. Wij verwerken uitsluitend A-kwaliteit materialen en bieden een uitstekende persoonlijke service en zijn daardoor een gevestigde naam in de regio geworden.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat kan bogen op een ruime ervaring en een gedegen vakkennis en wilt u zich verzekeren van een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dan kunt u vertrouwen op Jano Eeckhout schilderwerken. Inmiddels beschikken wij over een grote tevreden klantenkring, maar hebben voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe klussen of projecten. Contacteert u ons vandaag nog voor alle mogelijkheden, wij delen ons enthousiasme graag met u en sturen u desgewenst een scherp geprijsde, vrijblijvende offerte.

Contact details

Adres

Mariapolderdijk 10
9988, Watervliet (Sint-Laureins)

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon nummer

+32 496 46 80 50

Snel bericht