Schilderwerken

Binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in de regio Gent en Knokke

Jano Eeckhout schilderwerken schilderwerken is uw ervaren en vakbekwame schilder in de regio Gent en Knokke. U kunt ons inschakelen voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Bij alle schilderwerken maken wij gebruik van vooraanstaande merken verf zoals Boss Paints voor een strak en streeploos resultaat.

Naast de traditionele kwast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het gebruik van de verfspuit, waarmee wij allerlei oppervlakken kunnen behandelen. Dit betreft niet alleen een wand of een deur, maar u kunt ook denken aan het verven van bijvoorbeeld de radiatoren van uw centrale verwarming.

Met de verfspuit wordt een aanzienlijke tijdswinst bereikt, waardoor ook grotere oppervlakten geverfd kunnen worden. Hierdoor verloopt een project of klus sneller en bespaart u op de arbeidskosten. Met een net uitgevoerd binnenschilderwerk krijgt uw interieur een hele nieuwe en fraaie uitstraling.

U kunt volledig vertrouwen op de expertise van Jano Eeckhout schilderwerken als uw schilder. Ook adviseren wij u graag over de kleuren verf, die het best aansluiten bij de rest van uw interieur.

Jano Eckhout Schilderwerken, geschilderde trap
Jano Eckhout Schilderwerken, geschilderde trap
Jano Eckhout Schilderwerken, houtrot

Ook voor houtrotreparatie

Buitenschilderwerk staat voortdurend bloot aan weersinvloeden. Vandaar dat een regelmatig onderhoud gewenst is. Slecht onderhoud kan resulteren in problemen door de inwerking van vocht in het hout onder de verflagen. Dit openbaart zich door opbolling of scheuren van de verf. Op dat moment is snel ingrijpen gewenst om verergering te voorkomen.

Houtrot in een beginnend stadium kan vaak nog goed verholpen worden. Constateert u dus dit probleem, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor houtrotreparatie. Wij verwijderen dan de aangetaste stukken hout en vullen de ontstane gaten met twee-componenten vulmiddel op epoxy basis.

Na het schuren worden de kozijnen weer geschilderd, zodat zij weer een langdurige bescherming genieten. Uiteraard is voorkomen altijd beter dan genezen, laat ons regelmatig de toestand van uw buitenschilderwerk controleren, zodat wij tijdig in kunnen springen op mogelijke problemen en uw buitenschilderwerk altijd in topconditie kunnen houden.

Jano Eckhout Schilderwerken

Neem contact op

Neemt u dus geen genoegen met minder dan het best haalbare? En wilt u uw schilderwerken laten uitvoeren door een bedrijf wat nog het juiste vakmanschap beheerst en deze kennis ook voortdurend op peil houdt door gerichte bijscholing, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied?

Zoekt u dan niet verder, u heeft Jano Eeckhout schilderwerken schilderwerken tenslotte  al gevonden. Laat ons u informeren over alle mogelijkheden voor uw specifieke situatie en/of wensen per telefoon of per e-mail. Wij zijn u graag van dienst en gaan desgewenst enthousiast en voortvarend voor u aan de slag om uw pand in een nieuw jasje te steken.

Contact details

Adres

Mariapolderdijk 10
9988, Watervliet (Sint-Laureins)

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon nummer

+32 496 46 80 50

Snel bericht