Totaalwerken

Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket

Jano Eeckhout schilderwerken heeft in de lange tijd van het bestaan het dienstenpakket uitgebreid. Niet alleen schilderwerken behoren tot ons aanbod, maar wij bieden ook totaalconcepten voor renovaties van woningen. U kunt bij ons terecht voor renovaties van A tot Z. Hiervoor beschikken wij over een aantal betrouwbare partners, die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied en aanvullende diensten kunnen uitvoeren, om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Jano Eckhout Schilderwerken, totaalconcepten
Jano Eckhout Schilderwerken, keuken
Jano Eckhout Schilderwerken, keuken
jano-eckhout-totaal-concept.jpg

Badkamer renovatie

U kunt bij ons terecht voor een complete renovatie van een badkamer. Hierbij nemen wij alle werkzaamheden voor onze rekening. Wij plaatsen het sanitair, verzorgen de betegeling, leggen of verleggen de leidingen en brengen de electriciteitsvoorzieningen aan. Kortom een totaaloplossing als u uitgekeken bent op uw gedateerde badkamer of gewoon een verandering in de indeling wenst.

Installatie van een complete keuken

Ook voor de installatie van een complete keuken kunt u op ons rekenen. Wij plaatsen de keuken, inclusief alle benodigde apparatuur en sluiten alles op professionele wijze aan. Ook hier verzorgen wij het tegelwerk, het kitwerk en het stucwerk, zodat u kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wenst u een kookeiland? Geen punt, wij verzorgen het tot in de puntjes en op degelijke en duurzame wijze. Onze fantasie kent geen grenzen, daarom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Living of slaapkamer renovatie

Een totale of gedeeltelijke renovatie van een living of slaapkamer? Zoekt u niet verder, u kunt rekenen op de creativiteit en het vakmanschap van Jano Eeckhout schilderwerken. Wij verzorgen het gehele pakket diensten, dus bijvoorbeeld het schilderen, het leggen van een parket vloer, een laminaat vloer of een stenen vloer. Ook voor het gyprocwerk en alle andere werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Het resultaat zal u verbazen, het is alsof u bent verhuisd, maar zonder de bijkomende kosten, uw interieur fleurt er van op.

Totaalconcepten voor uw gemak

Bent u dus op zoek naar een bedrijf wat voor u een totaalconcept kan verzorgen, in samenwerking met betrouwbare en vaardige collega’s en wilt u daar een concurrerend tarief voor vernemen? Aarzelt u dan niet langer, Jano Eeckhout schilderwerken is uw oplossing in de regio. Waarom meerdere bedrijven inschakelen als u een vertrouwd adres heeft in de omgeving van Watervliet die alles voor u tot in de puntjes kan verzorgen? Doordat wij alles in eigen beheer houden kunnen wij een project snel volbrengen en is er sprake van een duidelijke communicatie. Contacteer ons vandaag nog voor uw totaalproject.

Contact details

Adres

Mariapolderdijk 10
9988, Watervliet (Sint-Laureins)

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon nummer

+32 496 46 80 50

Snel bericht