Vloerwerken

Vloerwerken met zorg uitgevoerd

Jano Eeckhout schilderwerken staat garant voor net uitgevoerde vloerwerken. Dankzij ons perfectionisme en zorgvuldige werkwijze bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Eén van onze specialismen is het leggen van traditionele vloerbedekking. Tegenwoordig zijn vele soorten vloerbedekking verkrijgbaar in allerlei kleuren en patronen, waardoor voor zowel klassieke als moderne interieurs altijd wel een passende vloerbedekking voorhanden is.

Ook kunnen vele vloerbedekkingen tegenwoordig op vloerverwarming gelegd worden, aan de hand van het etiket kunnen wij u goed adviseren welke vloerbedekking daarvoor geschikt is. Veel mensen geven de voorkeur aan tapijt, vanwege het comfort en de frisse uitstraling, anderen hebben een voorkeur voor de uitstraling van een houten of stenen vloer. Jano Eeckhout schilderwerken kan zowel parket als laminaat en allerlei soorten steen aanbrengen als vloerbedekking.

Jano Eckhout Schilderwerken, vloerwerken met natuursteen
Jano Eckhout Schilderwerken, vloer
Jano Eckhout Schilderwerken, vloer

Parket in elke stijl

Parket is verkrijgbaar in talrijke houtsoorten, motieven en kleuren. Dit kan zowel een rustieke als een grove uitstraling zijn. Parket is zo veelzijdig, dat deze een plaats kan vinden in een klassiek interieur, maar ook zijn er uitvoeringen die prima tot hun recht komen in een hypermodern interieur. Het leggen van parket vraagt een gedegen vakkennis, wij beschikken over de juiste ervaring en expertise om uw parket kundig en duurzaam te leggen. Ook kunnen wij de plinten voor u verzorgen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van uitvoering, houtsoort en legpatroon.

Laminaat van gerenommeerde merken

Naast parket leggen wij ook laminaat. Deze is goedkoper dan massief hout, aangezien alleen de bovenlaag bestaat uit duur edelhout. Wij bieden een ruime keuze aan laminaat en leggen deze voor u, waarbij wij goed letten op details, waardoor problemen als het wijken van de delen in de toekomst voorkomen worden. Wij verwerken uitsluitend laminaat van gerenommeerde merken, die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. In tegenstelling tot parket wordt laminaat niet verlijmd, waardoor het simpel te verhuizen is.

Stenen vloeren met een ruim aanbod

iKest u voor een stenen vloer van natuursteen, dan is ook hierin een zeer ruim aanbod. Graag bezoeken wij u op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden en welke steen uw vloer het meeste cachet zal geven. Een stenen vloer op vloerverwarming geeft de warmte gelijkmatig af en is daarom een zeer geschikte vloerbekleding. Maar ook zonder vloerverwarming is een stenen vloer een goede keuze. Deze is makkelijk te reinigen en vertoont een grote slijtvastheid. Natuursteen is in de natuur gevormd tot een grillig product, waardoor deze een bijzondere uitstraling heeft. Veel mensen hebben hun hart al verloren aan een door Jano Eeckhout schilderwerken gelegde vloer.

Contact details

Adres

Mariapolderdijk 10
9988, Watervliet (Sint-Laureins)

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon nummer

+32 496 46 80 50

Snel bericht